HR &
FINANCE

De medewerkers van de Bijenkorf spelen een sleutelrol in het succes van onze organisatie. In onze HR strategie stellen we de ervaring van onze medewerkers centraal en focussen we op thema’s als groei & ontwikkeling, gezondheid & vitaliteit en waarderen & belonen.

HR &
FINANCE

Vanuit het Servicekantoor ondersteunen de afdelingen HR, Finance & Legal dagelijks 3.000 collega's om ervoor te zorgen dat onze organisatie niet alleen nu, maar ook in de toekomst gezond en duurzaam is.

HR

Is een HR functie jou op het lijf geschreven? Al 150 jaar opereert de Bijenkorf succesvol binnen de dynamiek van de fashion retailmarkt. De Bijenkorf is als het meest inspirerende en toonaangevende warenhuis altijd in beweging, met continue investeringen in onder andere de fysieke winkelomgeving, internationale online expansie, duurzaamheid maar vooral ook haar medewerkers.

Onze HR organisatie kent drie teams: HR Services, HR Operations en HR Talent. HR Services is verantwoordelijk voor onze administratie en alle (HR) systeem gerelateerde projecten. Team HR Operations is verantwoordelijk voor de uitvoer van onze dagelijkse HR praktijk en wordt daarin voorzien van kaders en implementatieplannen vanuit team Organisation & Development, zodat zij dit zo goed mogelijk kunnen doen.

FINANCE

De Finance afdeling bestaat uit vier teams: Administratie, Controlling, Legal en Risk & Internal audit.
Administratie
Zorgt voor alle operationele processen rondom de financiële administratie, de boekhouding, een accurate verwerking van facturen en betalingen etc.
Controlling
Verzorgt periodieke financiële rapportages, stuurinformatie en ad hoc analyses voor de dagelijkse operatie. Ook is dit team verantwoordelijk voor de uitvoering van de planning & control cyclus en het signaleren en beheersen van financiële risico’s.
Legal
Het legal team zorgt ervoor dat alle juridische vragen van onze interne afdelingen beantwoord worden en behartigen ze de belangen van de Bijenkorf in juridische procedures.
Risk & Internal Audit
Dit team zorgt voor onafhankelijke toetsing van onze processen, maakt risico-inschattingen op vlakken als fraude en cyber en zorgt ervoor dat we hier snel op kunnen reageren.

Wil je geen vacature missen?

Stel dan een job alert in en ontvang passende vacatures in jouw inbox!