MARKETING &
CREATIVE

De Bijenkorf heeft een toppositie binnen Nederland. En dat is mede te danken aan onze stevige omnichannel strategie. Hoe we dat doen? Op de marketing-afdeling van de Bijenkorf tilt een gedreven team ons merk naar het hoogste niveau. We werken er aan inspirerende campagnes en content voor ons hele platform. Bekijk onze marketing functies en ontdek alle mogelijkheden.

MARKETING &
CREATIVE

De Bijenkorf heeft een toppositie binnen Nederland. En dat is mede te danken aan onze stevige omnichannel strategie. Hoe we dat doen? Op de marketing-afdeling van de Bijenkorf tilt een gedreven team ons merk naar het hoogste niveau. We werken er aan inspirerende campagnes en content voor ons hele platform.

Digitale Content team

Verantwoordelijk voor dynamische planning van alle commerciële activiteiten, contentcreatie en –beheer voor website, app, e-mailings, social media en commercieel beheer brand partnerships.

CRM & Insights

Verantwoordelijk voor marktonderzoek, klantenpanel, de Bijenkorf Privilege Membership en data analyse.

PR & Media

Verantwoordelijk voor PR, influencermarketing, uitleen en productplacement, sponsoring, lokale en landelijke (merk) evenementen in de winkels, interne communicatie, copy voor interne en externe media en lokale marketing.

Campagne team

Verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van marketingcampagnes op landelijk en internationaal niveau, en het Bijenkorf magazine.

Wil je geen vacature missen?

Stel dan een job alert in en ontvang passende vacatures in jouw inbox!